Wat doet…

….SamenInc.?

Projectschets & de eerste kilometers

Organisaties en particulieren met een maatschappelijk plan of idee help ik bij het opstarten van de uitvoering. Dat kan via een beknopt projectplan: om goed de kern te pakken, te weten wat je te doen staat en om samenwerkingspartners te enthousiasmeren.

Maar ook door vervolgens de partners/ uitvoerders erbij te betrekken en te enthousiasmeren. Ik help het pad uit te zetten en de eerste kilometers te maken. Natuurlijk kan ik tot de finish betrokken blijven.

 

Fondsen & Sponsors
SamenInc. zet de waarde van het initiatief voor fondsen en sponsors op papier. In een “Omgevingsscan” geef ik een opsomming van de fondsen en sponsors die passen bij het initiatief met een strategie hoe deze te benaderen.

Vervolgens schrijven we samen de fondsen en sponsors aan en zorgen voor een goede administratie/ database om de interesse te beheren en te behouden.

 

Begeleiden projectgroep / teamdag / intervisie

SamenInc. begeleidt groepen professionals en initiatiefnemers bij het formuleren van hun persoonlijke en gemeenschappelijke doelen. Dat kan via een training (van initiatiefnemers), een scrum – achting projectgroep, een team (hei)dag of via een intervisie methode.

‘Charlotte denkt mee bij de invulling van het programma en houdt tijdens de dag ontspannen de tijd in de gaten. Ze zorgt voor een ontspannen en vertrouwelijke sfeer en voor concrete resultaten waar de deelnemers mee verder kunnen. Afsluitend maakt ze een kort en prikkelend verslag.’

 

De rode draad verslag & advies

Onderzoek naar wat je doelgroep of samenwerkingspartners willen en vinden. Op basis van:

  • Interviews met partners en/of doelgroep
  • Bijwonen en/of begeleiden van groepsbijeenkomst

Reacties zijn gesloten.